Only Approved Supplements

CALL US NOW
+45 3699 7080
Cart0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

 • Scitec Nutrition - Lifting Straps - 2 Pieces (Black/Blue) from Scitec Nutrition At Only-Approved.com Scitec Nutrition - Lifting Straps - 2 Pieces (Black/Blue) from Scitec Nutrition At Only-Approved.com

Scitec Nutrition - Lifting Straps - 2 Pieces (Black/Blue)

Quick Overview

Scitec Nutrition "Lifting Straps" i højkvalitets bomuld med pude til håndleddene for maksimal komfort. Brug for understøttelse af grebsstyrke i dine træk-bevægelser under træning.

  Availability: In stock Ready to ship

  €12.90

  Details

  Scitec Nutrition - "Lifting Straps" - 2 Stykker (Sort/Blå)

  "Lifting Straps" fra Scitec Nutrition for øget styrke til dit greb


  Disse "Lifting Straps" fra Scitec Nutrition vil med garanti forsikre dig om, at du aldrig mere behøver at stoppe midt under din rygtræning, fordi dit greb giver op før dine rygmuskler. De er konstrueret af 100% bomuld og har også en pude på indersiden, hvor håndleddene vil befinde sig, for at maksimere komfortoplevelsen og dermed også sikre dig, at dit greb aldrig mere kommer til at begrænse dig.

  Stropper eller "straps", som de sædvanligvis kaldes af bodybuildere og fitnessentusiaster, bruges hovedsageligt til vægttræning, da de tillader at man får bedre muligheder for at holde godt fast om håndvægte, vægtstænger, håndtag på maskiner mv. Dette vil i praksis betyde, at man får lettere ved at isolere og ramme de specifikke ryg- og/eller skuldermuskler, som man forsøger at træne, og også at man kan løfte tungere vægte for at få en mere stærk og effektiv træning.

  For at tage dem på, skal du først lade enden af stroppen glide gennem den lille slynge i den anden ende. Dette vil bringe en større slynge til syne, som skal være stor nok til at du kan få din hånd igennem den. Dernæst trækker du i enden af stroppen for at stramme det hele til, indtil det sidder godt fast om håndleddet. Find nu et sæt håndvægte, en vægtstang eller en maskine med håndtag mv., og brug din tommelfinger samt en "vridende bevægelse" i hånden for at stramme selve stroppen omkring det, du har fat i, i en modstridende cirkulær retning af hånden. Nu skal processen bare gentages blot gentages for den anden hånd, og du vil herefter være klar til at løfte med dine "Lifting Straps" fra Scitec Nutrition på.

  Egenskaber omfatter:
  - Konstrueret af slidstærkt bomuld
  - Pudeindlæg på indersiden for maksimal komfort og håndledsstøtte
  - Èn størrelse passer til alle (justerbar i størrelsen).

  For at tage et kig på vores fulde udvalg af Scitec Nutrition produkter, klik her. Hvis du ønsker at besøge fabrikantens egen hjemmeside, klik her.

  Additional Information

  Select ColorBlue
  Washing GuideN/A
  MaterialN/A
  Product InformationN/A
  1. Be the first to review this product

  Write Your Own Review

  Only registered users can write reviews. Please, log in or register